Зъболекарски услуги Пълна промяна Ортодонтско лечение Лечение на пародонтоза

Ортодонтското лечение коригира захапката, отстранява успешно зъбно-челюстните деформации и подрежда зъбите както при деца и тийнейджъри, така и при възрастни. В нашата практика работим със стандартни брекети и с тяхната прозрачна алтернатива - системата инвизалайн (лечение с алайнери). Тя е най-съвременният и модерен начин за лечение, което предоставя удобство, прецизност и по-бързи резултати в сравнение с брекетите. Преди започване на лечението се прави подробен ортодонтски анализ - събиране на информация за пациента, за да се състави индивидуален план, съобразен с нуждите на пациента в дългосрочна перспектива.

Запазете час Обадете се в кабинета и запазете час - не боли. Телефон: +359 893 388 222. Информация за това как можете да стигнете до кабинета и карта на денталната клиника вижте в Контакти.

Тук са изброени и обяснени услугите, които предлагаме на своите пациенти. Опитали сме се да ги обясним по достъпен начин, като акцентът е върху най-важните неща: как протичат, дали са болезнени, кои са важните моменти при извършването им и по какво бихте могли да ги оцените.

Ортодонтско лечение с брекети

Лечението с брекети дава отлични резултати при различни зъбно-челюстни деформации като отворена захапка, дълбока захапка, кръстосана захапка във фронт или страничен участък и др. Комбинира се с редица ортопедични апарати - хедгиър, лицева маска, апарат за бързо разширение в горна челюст и др., като с тяхна помощ се постига корекция в захапката и се направлява правилният растеж на челюстите.

Invisalign невидима ортодонтия

Лечението с невидимата система Invisalign е най-съвременният и ефективен метод за ортодонтско лечение, чрез който се постига бърз и предвидим резултат след предварително изготвен компютърен анализ. Включва сет от алайнери (прозрачни шини), които се носят в рамките на 20-22 ч. на ден и се сменят всяка седмица. Те са изключително комфортни за пациента, тъй като се свалят по време на хранене и миене на зъбите.