Зъболекарски услуги Пълна промяна Лечение на зъби и венци Профилактична грижа

Редовното посещение при зъболекар е едно от най-важните неща, за да запазите здравето и красотата на своята усмивка, да се уверите, че всичко е наред със здравето на зъбите ви и да се погрижите за проблемите възможно най-рано, пестейки време и пари.

  • Ще ви обясним всяка процедура, преди да я извършим.
  • Не пестим от упойката.
  • Учим се постоянно, за да ви лекуваме по-добре.

Запазете час Обадете се в кабинета и запазете час - не боли. Телефон: +359 893 388 222. Информация за това как можете да стигнете до кабинета и карта на денталната клиника вижте в Контакти.

Тук са изброени и обяснени услугите, които предлагаме на своите пациенти. Опитали сме се да ги обясним по достъпен начин, като акцентът е върху най-важните неща: как протичат, дали са болезнени, кои са важните моменти при извършването им и по какво бихте могли да ги оцените.

Почистване на зъбен камък

Натрупаният зъбен камък издава колко често посещавате своя зъболекар. Зъбният камък и плаката са натрупвания върху зъбите и са отговорни за голям брой заболявания както на зъбите, така и на венците. Самият зъбен камък представлява плака, която с времето се е втвърдила. Тя се състои от бактерии, хранителни остатъци и клетки на организма, които в контакт с венците причиняват заболявания като пародонтит (пародонтоза) и гингивит. При редовно посещение на зъболекар зъбният камък ще бъде почистван, а проблемите на зъбите ви - решени своевременно.