Екип

Екипът на Дентална клиника Камбов задава нов стандарт на денталната грижа. Ние поставяме личността в центъра на нашата практика и се фокусираме върху индивидуалните нужди на всеки човек. Личното отношение, вниманието и позитивния подход са сред водещите ни приоритети, а комплексните решения и професионализма са отличителни черти за работата ни. Да дадем лечение от най-високо равнище е не само стремеж на всеки един от екипа ни, но и мотивация за непрестанно развитие на нашите лекари и дентални асистенти. Знаем, че мисията ни е с огромно значение и затова я следваме неотлъчно: Всеки ден ние подобряваме здравето, усмивката и дори живота на нашите пациенти!

За последните 10 години ние научихме много за това какво искат нашите пациенти и успяхме да отговорим на нуждите им, по най-добрия начин. Фокусирани сме върху дълготрайните решения, изцяло съобразени с индивидуалните нужди на всеки. Екипът ни порасна, но не за да имаме повече пациенти, а за да диагностицираме и лекуваме тези, които се доверяват на професионализма ни. Лекуваме хиляди пациенти и случаите, с които сме се сблъсквали са многобройни - и лесни, и трудни, като това ни прави всеки ден по-добри, по-внимателни и по-изискващи от нас самите. Екипът на Клиника Камбов е тук, за да ви даде усмивката, която заслужавате! Ще попитате защо - ЗАЩОТОТО ИМАМЕ ОБЩА КАУЗА!

Д-р Младен Камбов

Зъболекар

Д-р Младен Камбов е основател на Дентална клиника Камбов и работи непрекъснато в посока да развива стоматологичната практика с разбиране към пациентите и техните нужди. Един от най-добрите специалисти в имплантологията и естетичната стоматология, той отделя голяма част от времето си за курсове с цел повишаване на квалификацията и запознаване с новите тенденции в областта на стоматологията, всичко – с идеята да предложи най-добрата услуга. Д-р Камбов е носител на приза "Най-добър млад имплантолог" в национален имплантологичен конкурс, организиран от Implant BH за 2018 г. Същата година на най-престижния конкурс за дентална медицина в България, “Усмивка на годината”, получи първа награда в една от най-тежките категории – "Имплантологичен случай". Отличията продължават и през 2019 година, когато за втора поредна година д-р Камбов бива отличен с първа награда, този път в категорията “Комплексен случай” на конкурса “Усмивка на годината”. Воден от каузата, че лекува не само зъбите на хората, но и променя техния живот, д-р Камбов предлага най-подходящото лечение спрямо спецификите при всеки пациент. Този подход на работа може да се види и усети в работата на всеки един член от екипа на Дентална клиника Камбов.

Д-р Лора Дупчанова

Зъболекар

Д-р Дупчанова вярва силно във философията на клиниката, която поставя личността на първо място, и споделя виждането, че е важно професионалистите да разберат пациента като човек, за да могат да му осигурят комфорт и безупречна грижа. Вниманието на д-р Дупчанова към детайла, както и вроденият ѝ финес, с лекота карат пациентите на клиниката да се чувстват спокойни на денталния стол. Със същата загриженост се отнася и към най-малките пациенти на клиниката, като превръща тяхното посещение в интересно преживяване. Милото отношение и грижовността на д-р Дупчанова се проявяват не само към пациентите, но и към нейните близки и най-вече семейството ѝ, което тя обича да глези с вкусни и здравословни ястия. На вниманието ѝ често се радва и нейното по-малко братче, а свободното ѝ време е запълнено с полезни занимания, като фитнес и други видове спорт.

Д-р Светлана Стоянова

Зъболекар

В Дентална клиника Камбов всичко е добре организирано и подредено, благодарение до голяма степен на д-р Стоянова. Тя се занимава както с по-сериозните случаи, така и с тези на най-малките пациенти на клиниката. Мечтата й, която вече е реалност, е да се занимава с ортодонтия. Освен стоматолог с дългоогдишен опит в денталната медицина, д-р Стоянова е и човекът, който внася ред при изготвянето на работния график на екипа. Организирана и отдадена, тя поема по пътя на стоматологията още като малка, когато се налага да реши свой проблем с деформация на захапката. След проведеното ортодонтско лечение осъзнава важността на здравата и красива усмивка, а днес се грижи всичките ѝ пациенти да могат да се похвалят с такава. След края на работния ден д-р Стоянова също е заобиколена от усмивки – на нейните приятели, срещите с които често са по повод вълнуващо пътуване.

Д-р Мартин Иванов

Зъболекар

В стоматологията има голяма доза изкуство и д-р Иванов е напълно запленен от него. Това е изкуството на денталната естетика, която за д-р Иванов е възможност да разкрие личната си гледна точка за красота и стил. Именно фокусът върху естетиката и високото ниво на професионализъм превръщат Дентална клиника Камбов в мястото, в което д-р Иванов избира да върви пътя към най-добрата версия на себе си. Човек на действието и движението, отдаден и взискателен към детайлите, всеки ден за него е едно ново предизвикателство. Именно предизвикателствата го привличат и в личния живот, където катери планински върхове, кара коли и мотори и се впуска в екстремни офроуд приключения. Всеки миг в клиниката за д-р Иванов също е приключение, в което денят започва със смях и усмивки и продължава с постигнати високи цели и покорени дентални върхове.

Д-р Никола Карапетров

Зъболекар

Д-р Никола Карапетров е лекар по дентална медицина, изключително посветен на професията. Само преди няколко години той прави трудния избор между медицината и стоматологията и днес е приел за своя отговорната мисия на хирургията и имплантологията. Прецизен, спокоен и старателен, д-р Карапетров изпипва до последния детайл всичко, с което се захване, и всеки зъб за него е предизвикателство, което не може да му се опре. Здравето е приоритет не само в работата, но и в свободното му време, по време на което спортува калистеника и бягане. Обича да прекарва почивните си дни сред природата, а не в градска среда. През седмицата финалът на работния ден често е с фантастичен филм в компанията на приятели. Тъкмо такива той открива и в останалите от екипа на Дентална клиника Камбов.

Д-р Стелиана Ташкова

Зъболекар

Д-р Стелиана Ташкова е един от лекарите по дентална медицина в Дентална клиника Камбов, с четири години практика зад гърба си и като дентален асистент в клиниката. През всички тези години д-р Ташкова внася чувство на спокойствие и хармоничност в екипа със самото си присъствие, със своята искрена усмивка, която притежава силата да предразполага, и с вниманието си към детайлите, което дава увереност на пациентите, че са в добри ръце. Д-р Ташкова вярва, че всеки лекар трябва на първо място да притежава морал, любопитство, както и широк поглед към цялата картина. Нейна страст са и истинските картини, които излизат изпод ръцете ѝ извън стоматологичния кабинет. Резултатът най-често са пейзажи на морска тематика. Един истински естет, от какъвто се нуждае всеки професионален дентален екип!

Сузана Христова

Дентален асистент

Сузи е усмихната, емоционална и зареждаща с оптимизъм. За нея работата с хора е истинско удоволствие и това личи във всичко, което прави. Вярва, че мисията да подобрява здравето на хората е много стойностна и затова ѝ е напълно отдадена.

Мерилин Бориславова

Дентален асистент

Работата ѝ в Дентална клиника Камбов е сбъдната детска мечта, а страстта към стоматологията е още от шести клас. Изключително отдадена и прецизна в работата си, Мери изпълнява до перфекционизъм и най-малките задачи в клиниката, които успява да съчетава с образованието си по дентална медицина.

Йоанна Мембе

Дентален асистент

Йоанна внася слънчево настроение в Дентална клиника Камбов и е една от причините пациентите да се чувстват изключително комфортно преди, по време и след денталното лечение. Описва се като професионалист, чието щастие е възможността да допринесе за усмивката на друг човек.

Василена Василева

Дентален асистент

Като студент по дентална медицина, Васи се фокусира основно върху хирургията и протетиката. И в професията си, и извън нея тя поставя личността на преден план и това си личи в портретите, които рисува. В Дентална клиника Камбов Васи е човекът, който умее да вдъхва в пациентите спокойствието и увереността, че са в добри ръце.

Магдалена Коджебашева

Координатор пациенти

Винаги отзивчива, организирана и отговорна, Меги е свързващото звено между пациентите и Дентална клиника Камбов. Чаровното ѝ присъствие е част от екипа вече над 4 години, а нейното най-голямо удовлетворение в резултат на това е възможността да накара всеки в клиниката да се чувства добре.

Любка Драганова

Координатор пациенти

Старателна и спокойна, Люба подрежда деня и се грижи за удобството на всеки, прекрачил прага на клиниката. Същия, който самата тя е прекрачила неотдавна, за да остане приятно изненадана от сплотения екип. Казва, че, като част от него, се чувства сякаш той е нейно семейство.

Радослава Ставракова

Координатор пациенти

Стриктна и много организирана, Радослава с лекота внася ред в Дентална клиника Камбов. Тя се грижи за комфорта на пациентите и екипа ни, отнасяйки се с внимание и позитивно отношение към всеки.