Стани част от екипа Дентален лекар Дентален асистент Координатор пациенти

Стани част от екипа

За нас екипът не е просто група хора, а семейство, което прави всичко възможно за здравето и усмивката на нашите пациенти. Изключително благодарни сме, че през годините открихме отдадени и талантливи хора, с които творим заедно и споделяме общи цели. Всички тях вече гордо можем да наречем и приятели.

В клиниката ни всяко попълнение на екипа е от огромно значение. Точно вие можете да бъдете липсващата част от пъзела на екипа ни, която ще ни помогне да се развиваме дори още повече и да постигаме изключителни резултати. Вярваме, че сред нас има място за ентусиазирани и позитивни личности, които обичат отборната игра и се гордеят със своите социални умения и внимателно отношение.

Като част от нашия екип, ще имате редица възможности:

  • Професионално израстване;
  • Развитие в една подкрепяща и вдъхновяваща среда;
  • Работа с най-съвременната технология и оборудване;
  • Принос към първокласната грижа за нашите пациенти.

Ако имате страстта, енергията и уменията да бъдете част от нашия екип, ние с нетърпение очакваме да се срещнем! Нека заедно да подобряваме здравето и красотата, а дори и животите на хората, като връщаме усмивките на техните лица!

Имаш въпроси? Обади ни се:

02 437 36 89

Или ни изпрати имейл на: jobs@kambov.com

Ела на гости в дентална клиника "Камбов"

Каним ви да дойдете на гости в нашата клиника и да прекарате един ден с нашия сплотен екип. Това ще бъде възможност да се запознаете с нас, да видите как работим и да усетите енергията и атмосферата на нашата клиника.

Един ден с нас

Прекарването на ден сред нас ще ви даде възможност да изживеете първоначалния контакт с пациентите, да се запознаете с процесите на нашата работа и да видите дали се вписвате в екипа и ценностите, които споделяме. Вярваме, че взаимната хармония и доверие между нас е от решаващо значение за постигане на успех и качествена грижа за нашите пациенти.

Така че, ако сте готови да преживеете ден, пълен с усмивки, професионализъм и пълноценно работно изживяване - не се колебайте да се свържете с нас, за да уговорим дата и час. Вижте за себе си какво правим и дали нашият екип е точно това, което търсите. Очакваме с нетърпение да ви посрещнем и да споделим това вълнуващо пътешествие заедно!

Кандидатствай още днес

Изпрати CV

Из семейния албум