Гаранция за качество в зъболечението

д-р Младен Камбов

Успехът на лечението зависи от много фактори: състоянието на зъба, качеството на използваните материали, опита на специалиста и т.н. Стремим се към най-качественото лечение, за което пациентите ни получават 2 години гаранция.

В днешно време търсим гаранция за всичко - за телевизора, за телефона, за колата, за дрехите, но ако се замислим, можем ли да дадем гаранция за всичко, което ползваме? И тук отговорът не е еднозначен. Когато става въпрос за продукт, тогава е лесно - дори да се развали нещо, то не е проблем да се замени с ново или да се поправи, но когато говорим за здраве... Здравето е нещо, без което човек не може да съществува пълноценно.

Зъболечението обаче е в сферата на услугите и трябва да се отбележи, че независимо на кого ще се доверите, всеки зъболекар ще свърши работата си по различен начин. Това зависи от много фактори: от началното състояние на пациента, от качеството на използваните материали, от опита, от нивото на знания, от съвременните технологии, от техниката на работа и много други.

Гаранция за качество

Гаранция за качество

При толкова много фактори, от които зависи успехът на едно лечение, каква гаранция може да дадем? Нашето убеждение е, че всеки пациент трябва да получава възможно най-качественото лечение. С това не може да се прави компромис, затова в дентална клиника Камбов в София даваме 2 години гаранция на работата си! Важно е да се уточни обаче, че отговорността за дадено лечение е колкото на зъболекаря, толкова и на самия пациент. Защото, ако пациентът не изпълнява указанията на своя зъболекар за поддържане на добра орална хигиена и редовни посещения за профилактика, то тогава всички усилия на специалиста могат да се окажат напразни.

Гаранцията е валидна само при спазване на добра орална хигиена и редовно посещение за профилактика на 6 месеца. Това не значи, че след тези 2 години грижите трябва да спрат или че всичко, което е направено, ще бъде изгубено, а напротив - това ще е гаранция, че пациентът ще запази своите зъби за дълго време и ако има да се прави нещо, то ще се направи много преди да е станало късно. Защото ние знаем как да се грижим за вашата усмивка.

Теми

 • Естетична стоматология

  Всички теми, свързани с това как да се сдобием с по-красива усмивка

 • Консервативно зъболечение

  В тази тема ще обсъждаме и коментираме всичко, свързано с пломбите.

 • Профилактична грижа

  Какво да направим, за да не се налага да търсим спешна помощ и да запазим зъбите си здрави.

 • Имплантология

  Всичко за зъбните импланти - изкуствени заместители на загубени зъби. Защо, как се поставят и колко струва?

 • Пародонтология

  Как да надвием пародонтозата? Какво да правим, когато имаме проблеми с венците?

 • Хирургична стоматология

  Тук ще коментираме теми за извадени зъби или предстоящи хирургични намеси.

 • Протетична стоматология

  Тук ще откриете информция за коронки, мостове и всичко около тях.

 • Ендодонтия

  Всичко за умъртвените зъби, кореновото лечение и ваденето на нерви.

 • Ортодонтия

  Всичко за коригиране на несъвършенствата, които се дължат на неправилно подреждане на зъбите.

Дентална грижа +

 • Редовна грижа за зъбите и венците
 • Периодичен профилактичен преглед
 • Почистване на зъбен камък
 • 2 посещения годишно за 5 години
Цена 600 лвВиж повече

Създадохме пакета "Дентална грижа +" специално за всеки, който знае колко е важна редовната грижа за зъбите и венците. С пакета "Дентална Грижа +" не е необходимо да помните кога последно сте били на зъболекар, ние поемаме ангажимента да ви уведомим за всяко посещение и да се погрижим всичко да е наред със здравето на вашата усмивка.

Пакетът е предназначен за пациенти, които държат на редовната грижа за зъбите и венците и искат да я планират дългосрочно. С този пакет вие получавате 5 години сигурна грижа за своите венци и зъби на много изгодна цена. Цената на пакета се заплаща накуп. Пакетът се използва индивидуално. Включва преглед и почистване на зъбен камък 2 пъти годишно за следващите 5 години, като клиниката определя месеците през съответната година, в рамките на които можете да изберете удобен за вас час за посещение. Пакетът е подходящ за профилактика след приключило лечение на пародонтит, но не и за основна терапия на проблема.

Търсите професионален отговор

Ако имате въпроси относно здравето на своите зъби или искате да си запазите час, ще се радваме да ви отговорим.

Кой ще Ви лекува?

team

Меги Координатор пациенти

Васи Дентален асистент

Сузи Дентален асистент

Д-р Никола Карапетров Зъболекар

Д-р Лора Дупчанова Зъболекар

Д-р Младен Камбов Зъболекар

Д-р Светлана Стоянова Зъболекар

Д-р Мартин Иванов Зъболекар

Д-р Стелиана Ташкова Зъболекар

Мери Дентален асистент

Йоанна Дентален асистент

Люба Координатор пациенти

Радост Координатор пациенти